Jump to content
Acne.org
Search In
Find results that contain...
Find results in...
hooverphonic

Moisturzer does not absorb

Recommended Posts

After ramping up to two pumps, I find that my moisturizer does not "sink in", and just stays on top of my skin. I feel this is because of my pores being blocked by BP.

And this is after waiting for 45mins after applying BP.

I end up wiping off the white streaks.

I use the Cetaphil lotion by the way, and I am only using one pump for my entire face.

Does anyone else have this problem? What do you do to work around this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem with the cetaphil lotion. It was way too thick and it would leave white chunks on my face and it made it look like I got splooged on my face. My mom first pointed it out and she thought it was you know cause it was late at night :rolleyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites
I had the same problem with the cetaphil lotion. It was way too thick and it would leave white chunks on my face and it made it look like I got splooged on my face. My mom first pointed it out and she thought it was you know cause it was late at night :rolleyes:

I think I would die if my Mom pointed that out.... She never would though!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Personalized Advice Quiz - All of Acne.org in just a few minutes

×