Jump to content

Photo

"you Are Not Allowed To Use That Image Extension On This Community."

glitch quoting warning image extension

5 replies to this topic

#1 Michelle Reece

Michelle Reece

    Skin care fanatic and scientific stickler

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 877
    Likes: 133
About Me
  • Gender:Female
  • Location:Wisconsin. Where else? ;)
  • Interests:Reading, writing, playing video games and bird watching.
  • Joined: 23-November 12

Posted 24 February 2014 - 06:46 PM

So, I try to edit or reply to someone's topic, and then this warning shows up. Problem is, I'm not using images, just typing. It tends to occur when I'm quoting someone, particularly if one of the messages has an emoticon.

 

Anyone else having this problem?



#2 dunedain

dunedain

    Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 323
    Likes: 61
About Me
  • Gender:Female
  • Joined: 11-February 13

Achievements

     

Posted 24 February 2014 - 10:03 PM

Omg yes I did last night! I DID have pictures in my post though, so I just figured it was some "code" error or whatever..not very computer savvy. But even when I wasn't like editing the attached pictures and was just editing some of the text, it would say the same thing so I had to redo the entire post over. :/ I didn't quote anyone though, was just my own post. 


AMCetaphil Oily Skin Cleanser, Cetaphil Moisturising Lotion, Cetaphil DermaControl Oil-Absorbing Lotion (SPF30)
PMCetaphil Oily Skin Cleanser, Clindamycin Phosphate 1%, Dan's 10% AHA, Benzagel 5% Benzoyl Peroxide 
ExtrasDiane 35 (since July 2 2013), Borghese Fango Delicato Mud Mask (2x/week)
My personal log here: http://www.acne.org/...l-gel-log-pics/


#3 Michelle Reece

Michelle Reece

    Skin care fanatic and scientific stickler

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 877
    Likes: 133
About Me
  • Gender:Female
  • Location:Wisconsin. Where else? ;)
  • Interests:Reading, writing, playing video games and bird watching.
  • Joined: 23-November 12

Posted 26 February 2014 - 06:33 PM

Update: I can only quote very few posters who used an emoticon.



#4 Morgo K

Morgo K

    Skincare enthusiast

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 155
    Likes: 22
About Me
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Joined: 19-July 12

Achievements

     

Posted 01 March 2014 - 06:52 AM

It keeps happening to me even though there's no pictures involved :(


Morning Routine:

- Avene Soapless Gel Cleanser

- Boots Time Delay AHA Toner

- Boots Botanics Rosewater Toning Spritz

- Hyaluronic Acid Serum (homemade)

- Hazelnut oil with rosemary + clary sage (on acne prone areas)

- Alpha Hydrox Enhanced Cream (10% Glycolic Acid)

- SK:N Sunscreen SPF 30

- W7 Camera Ready Primer

 

Evening Routine:

- Lush Ultrabland + Washcloth 

- Soap & Glory ULTIMELT Hot Cloth Cleanser + Washcloth

- Boots Time Delay AHA Toner

- Differin 0.1% cream 

- Hazelnut oil with rosemary + clary sage (stops oil production)

- Vitamin C Serum (also homemade) OR

- Estée Lauder Advanced Night Repair serum

 

Once/Twice a week:

- Green Clay Mask (+ salicylic acid)

- Exfoliate with No7 skin cleansing brush


#5 LewisS

LewisS

    Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 868
    Likes: 206
About Me
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Joined: 22-July 12

Posted 01 March 2014 - 09:16 AM

Happened to me recently and I worked out the problem. It's the smileys/emoticons like you said. If you edit a post that contains a emoticon, it won't allow you to save the edit and you'll receive the error you described. The only temp fix that worked for me was to remove the emoticon, re-add it and then save it.

 

:) < here's your culprit!

 

*cough* Paul...



#6 Michelle Reece

Michelle Reece

    Skin care fanatic and scientific stickler

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 877
    Likes: 133
About Me
  • Gender:Female
  • Location:Wisconsin. Where else? ;)
  • Interests:Reading, writing, playing video games and bird watching.
  • Joined: 23-November 12

Posted 02 March 2014 - 02:43 AM

Happened to me recently and I worked out the problem. It's the smileys/emoticons like you said. If you edit a post that contains a emoticon, it won't allow you to save the edit and you'll receive the error you described. The only temp fix that worked for me was to remove the emoticon, re-add it and then save it.

 

smile.png < here's your culprit!

 

*cough* Paul...

 

Thanks! It worked--for now. shifty.gif






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users