Jump to content

Photo

Can't See My Content


14 replies to this topic

#1 WishClean

WishClean

    Veteran Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 1,791
    Likes: 357
About Me
  • Gender:Female
  • Location:Florida
  • Interests:movies, traveling, media studies, teaching, research, integrative medicine, acupuncture, exercise, healthy lifestyle
  • Joined: 06-November 11

Achievements

     

Posted 20 September 2013 - 12:27 PM

I can't access the threads I follow. When I click on My Content I don't see anything. I tried this when logging out too, and still nothing. Help?



#2 CBIOT13

CBIOT13

    Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 396
    Likes: 144
About Me
  • Gender:Male
  • Location:College Park, Maryland
  • Joined: 02-October 12

Posted 20 September 2013 - 02:41 PM

It's not just you; mine's the same way. There must be a problem somewhere.



#3 Lilly75

Lilly75

    Veteran Member

  • Moderators
  • Posts & Likes
    Posts: 1,405
    Likes: 442
About Me
  • Gender:Female
  • Location:Australia
  • Joined: 01-April 12

Achievements

     

Posted 20 September 2013 - 06:50 PM

I never use the My Content option (but just tried it and it's not working for me either)

 

I use the Content I Follow option though and that's working fine for me still :)



#4 patrick92

patrick92

    Junior Member

  • Members
  • Posts & Likes
    Posts: 66
    Likes: 27
About Me
  • Gender:Male
  • Location:Auckland, New Zealand
  • Joined: 17-August 13

Posted 20 September 2013 - 07:41 PM

My content isn't working either



#5 WishClean

WishClean

    Veteran Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 1,791
    Likes: 357
About Me
  • Gender:Female
  • Location:Florida
  • Interests:movies, traveling, media studies, teaching, research, integrative medicine, acupuncture, exercise, healthy lifestyle
  • Joined: 06-November 11

Achievements

     

Posted 20 September 2013 - 11:19 PM

I never use the My Content option (but just tried it and it's not working for me either)

 

I use the Content I Follow option though and that's working fine for me still smile.png

Ah, thanks! I never use that before. It's working for me, but the Content option still doesn't work. 



#6 Lilly75

Lilly75

    Veteran Member

  • Moderators
  • Posts & Likes
    Posts: 1,405
    Likes: 442
About Me
  • Gender:Female
  • Location:Australia
  • Joined: 01-April 12

Achievements

     

Posted 21 September 2013 - 12:15 AM

I never use the My Content option (but just tried it and it's not working for me either)

 

I use the Content I Follow option though and that's working fine for me still smile.png

Ah, thanks! I never use that before. It's working for me, but the Content option still doesn't work. 

No worries :) Are they basically the same thing?



#7 MoonlitRiver

MoonlitRiver

    Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 431
    Likes: 142
About Me
  • Gender:Female
  • Location:United Kingdom
  • Joined: 07-January 12

Achievements

     

Posted 21 September 2013 - 03:35 AM

Mine isn't working either and also nothing comes up when I use the search facility which is weird.



#8 Lilly75

Lilly75

    Veteran Member

  • Moderators
  • Posts & Likes
    Posts: 1,405
    Likes: 442
About Me
  • Gender:Female
  • Location:Australia
  • Joined: 01-April 12

Achievements

     

Posted 21 September 2013 - 05:02 AM

The search feature hasn't been working for me today either



#9 WishClean

WishClean

    Veteran Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 1,791
    Likes: 357
About Me
  • Gender:Female
  • Location:Florida
  • Interests:movies, traveling, media studies, teaching, research, integrative medicine, acupuncture, exercise, healthy lifestyle
  • Joined: 06-November 11

Achievements

     

Posted 21 September 2013 - 12:00 PM

 

I never use the My Content option (but just tried it and it's not working for me either)

 

I use the Content I Follow option though and that's working fine for me still smile.png

Ah, thanks! I never use that before. It's working for me, but the Content option still doesn't work. 

No worries smile.png Are they basically the same thing?

I guess....Maybe they decided to only have 1 option for that? 



#10 AmyyRose

AmyyRose

    Junior Member

  • Members
  • Posts & Likes
    Posts: 45
    Blog Entries: 6
    Likes: 6
About Me
  • Gender:Female
  • Joined: 29-August 13

Achievements

     

Posted 21 September 2013 - 07:16 PM

Yeah same I'm having the same problem :( Along with a few others..
For some reason the Product Reviews section is not working for me either when I search for something.



#11 CBIOT13

CBIOT13

    Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 396
    Likes: 144
About Me
  • Gender:Male
  • Location:College Park, Maryland
  • Joined: 02-October 12

Posted 21 September 2013 - 07:58 PM

Yea the search bar isn't really coming up with anything for me either.

 

If I type in "Acne" and hit search, it tells me there were zero matches LOL.

 

I'd imagine the admins will look into these odd occurances on Monday.



#12 EatsRainbows

EatsRainbows

    Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 242
    Likes: 43
About Me
  • Gender:Female
  • Location:UK
  • Interests:Writing. Reading. Cooking. Eating. Smiling.
  • Joined: 23-January 13

Achievements

     

Posted 22 September 2013 - 09:06 AM

I've had all these problems too :(



#13 Bodie81

Bodie81

    Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 301
    Likes: 122
About Me
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Joined: 16-June 09

Posted 22 September 2013 - 11:49 AM

I`ve just logged in and the My Content and New Content options don`t seem to be working for me either. However, the Content I Follow option still seems to work! Strange!



#14 real maverick

real maverick

    Senior Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 3,097
    Gallery Images: 9
    Blog Entries: 3
    Likes: 168
About Me
  • Gender:Male
  • Joined: 30-March 05

Achievements

     

Posted 24 September 2013 - 09:36 AM

Can you please try again now and let me know if you're still facing issues.

 

Thanks



#15 CBIOT13

CBIOT13

    Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 396
    Likes: 144
About Me
  • Gender:Male
  • Location:College Park, Maryland
  • Joined: 02-October 12

Posted 24 September 2013 - 10:18 AM

It's working for me now.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users