Jump to content

Photo

You Know Blogs Don't Work From Profiles Right?


Best Answer real maverick, 03 May 2013 - 06:34 AM

This should now be fixed, please let me know if you still experience issues with it.

Go to the full post


3 replies to this topic

#1 ughhhhh

ughhhhh

    Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 238
    Likes: 39
About Me
  • Joined: 15-September 12

Posted 18 April 2013 - 11:08 AM

It's been like this for months. Get a syntax error any time you try to access a blog from a user's profile. Incredibly annoying.



#2 XXYY

XXYY

    Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 314
    Blog Entries: 1
    Likes: 81
About Me
  • Gender:Male
  • Location:UK
  • Joined: 03-June 11

Achievements

     

Posted 18 April 2013 - 11:53 AM

same here, thought it was just me



#3 real maverick

real maverick

    Senior Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 3,097
    Gallery Images: 9
    Blog Entries: 3
    Likes: 168
About Me
  • Gender:Male
  • Joined: 30-March 05

Achievements

     

Posted 03 May 2013 - 05:07 AM

I've only just noticed this. I'll look in to this and fix it asap.



#4 real maverick

real maverick

    Senior Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 3,097
    Gallery Images: 9
    Blog Entries: 3
    Likes: 168
About Me
  • Gender:Male
  • Joined: 30-March 05

Achievements

     

Posted 03 May 2013 - 06:34 AM   Best Answer

This should now be fixed, please let me know if you still experience issues with it.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users