Jump to content

Photo

Cannot See Thumbnails


4 replies to this topic

#1 Manticore

Manticore

    Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 391
    Gallery Images: 8
    Likes: 18
About Me
  • Gender:Male
  • Location:East London, UK
  • Joined: 17-January 11

Achievements

     

Posted 04 February 2013 - 10:45 AM

I am using IE8. I've noticed that when a thumbnail has been added to a post, that I just see an empty plain light blue box. I have tried using compatibility mode without success.

 

OK when using Firefox.

 

 

thumbnail.jpg  


Edited by Manticore, 04 February 2013 - 10:57 AM.


#2 real maverick

real maverick

    Senior Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 3,097
    Gallery Images: 9
    Blog Entries: 3
    Likes: 168
About Me
  • Gender:Male
  • Joined: 30-March 05

Achievements

     

Posted 05 February 2013 - 11:49 AM

Thanks, I've added this to the bugs list. It will be fixed asap.



#3 real maverick

real maverick

    Senior Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 3,097
    Gallery Images: 9
    Blog Entries: 3
    Likes: 168
About Me
  • Gender:Male
  • Joined: 30-March 05

Achievements

     

Posted 07 February 2013 - 07:14 PM

This should be fixed. Please let me know.

 

Thanks.

 

Paul



#4 Manticore

Manticore

    Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 391
    Gallery Images: 8
    Likes: 18
About Me
  • Gender:Male
  • Location:East London, UK
  • Joined: 17-January 11

Achievements

     

Posted 08 February 2013 - 04:21 AM

Yep. Working fine now. Cheers.



#5 real maverick

real maverick

    Senior Member

  • Veteran Members
  • Posts & Likes
    Posts: 3,097
    Gallery Images: 9
    Blog Entries: 3
    Likes: 168
About Me
  • Gender:Male
  • Joined: 30-March 05

Achievements

     

Posted 08 February 2013 - 11:24 AM

Thanks for the feedback.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users