Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

The Review System Is Not Working For Me

12 posts in this topic

I reviewed an item today and it wouldn't let me submit it because it said I forgot to rate the item. But I did rate it. And i kept trying to rate it but I kept getting that message so I gave up.

Any idea what's going on?


Please only PM me if it's something that cannot be talked about on the thread or is highly personal. This way, everyone benefits.


Share this post


Link to post
Share on other sites

I just tested the rating system and it's working fine for me. Did you give it a 1-5 "bean" rating? That's probably what you missed.


 

 

 

 

 

 

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

I did give the bean rating. I did it a bunch of times. It kept clearing it and giving me the error message. So confused.


Please only PM me if it's something that cannot be talked about on the thread or is highly personal. This way, everyone benefits.


Share this post


Link to post
Share on other sites

It's still not working for me...


Please only PM me if it's something that cannot be talked about on the thread or is highly personal. This way, everyone benefits.


Share this post


Link to post
Share on other sites

What product are you trying to review? I'll go test it.


 

 

 

 

 

 

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried a few different ones. one was zinc, the other was a sulfur mask. I think it's just not working for me suddenly, even though it just worked the other day.

Maybe it's aniPad thing? But I've always reviewed on my iPad, so if it's that, it's a new glitch.


Please only PM me if it's something that cannot be talked about on the thread or is highly personal. This way, everyone benefits.


Share this post


Link to post
Share on other sites

hmmm. I have no idea. We'll have to get an admin to look into it I guess.

1 person likes this

 

 

 

 

 

 

 


Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I was not able to recreate the issue on a few different browsers, Samsung tablet and iPhone.

First, you are clicking to the beans on the right and they turned orange.

Second, you fill the form with the review. During this the beans should be orange.

If beans are blue/grey - you just miss the button.

A few screenshots will be very helpful.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did all of that. I've written many reviews before. It just stopped working for me. I even repeatedly hit the buttons, but they keep clearing.

I don't know how to do screenshots on my iPad.


Please only PM me if it's something that cannot be talked about on the thread or is highly personal. This way, everyone benefits.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Press the home button and the off button at the same time for you to print screen your ipad. ;)

I did all of that. I've written many reviews before. It just stopped working for me. I even repeatedly hit the buttons, but they keep clearing.

I don't know how to do screenshots on my iPad.


Started using acne.org regimen on Dec 25 1012


Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks.

I'm not sure what it'll show. I click it and it turns orange, but then it clears when I hit submit.


Please only PM me if it's something that cannot be talked about on the thread or is highly personal. This way, everyone benefits.


Share this post


Link to post
Share on other sites

I mean to do screenshots with your ipad click home button together with the off button..

Try turning off you ipad to ''refresh'' it. Heheh


Started using acne.org regimen on Dec 25 1012


Share this post


Link to post
Share on other sites